Våra tjänster

Med Nicopia som projektpartner hjälper vi dig att styra och leda projektet genom alla faserna från idé och bygglov till projektering, produktion och senare överlämning och förvaltning. Vi har kunskap och erfarenhet från att leda mindre projekt, mellanstora samt stora komplexa med helhetsansvar. Vi driver projekten med kundens mål och förväntningar i fokus.Projektledning


Vår kompetens inom projektledning ger dig som kund trygghet genom projektets alla faser. Vi arbetar med projekt i varierande storlekar – allt ifrån mindre projekt till större till nyproduktioner, ombyggnationer, renoveringar, stambyte och energientreprenader.

Vi har lång erfarenhet av bygg och projektledning, bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommersiella fastightsägare.

Fas.1 Förstudie
Av erfarenhet vet vi att slutresultatet alltid blir bäst i ett projekt om vi får komma in i ett tidigt skede. Vi rekommenderar att man gör en förstudie för att få koll på viktiga frågor som kan påverka ekonomin och genomförandet inför en kommande upphandling.

Fas.2 Upphandling
Utifrån resultatet från förstudien upprättar vi som konsulter ett förfrågningsunderlag som innehåller rambeskrivning, administrativa föreskrifter, eventuella ritningar och beskrivningar. Sedan genomför vi en upphandling och en anbudsutvärdering som vi presentera för beställaren. Efter samråd med beställaren upprättas en beställningsskrivelse till den upphandlade entreprenören.

Fas.3 Genomförande av projektet
Vi kallar till startmöte och därefter företräder vi er som projektledare och beställarombud genom hela projektet. Vi följer projektet genom regelbundna platsbesök och sköter bygg- och projektledning, kontrollerar myndighetskrav följs, leder byggmöten, fångar upp tekniska frågor och genomför en uppföljning av projektekonomin samt äta-arbeten.

Fas.4 Avslut av projektet
Vi medverkar under besiktningar och tar tillvara beställarens intressen samt följer upp att samtliga efterfrågade handlingar och dokumentation kommer in, och att eventuella besiktningsanmärkningar följs upp och åtgärdas av entreprenör.

Vi upprättar en slutlig dokumentation av projekt till beställaren.Entrepenad


Våra arbetsområden

NYBYGGNATION – Vid nybyggnation är det många parametrar som måste stämma. Vi har kompetensen och erfarenheten för att få ihop alla pusselbitar och leverera den lösning våra kunder efterfrågat och förhoppningsvis något bättre, och kan göra skillnad för våra kunder med bättre, smartare och kostnadseffektivare lösningar.

TILLBYGGNATION – När utrymmena blir för små och ni behöver bygga ut är vi gärna med från början och lyssnar in era önskemål för att kunna hitta den bästa lösningen för att integrera tillbyggnaden med er befintliga byggnad.

OMBYGGNATION – Vi genomför allt från mindre lokalanpassningar till större ombyggnationer. Vår främsta prioritet är att kunden blir nöjd med resultatet och att resan dit är enkel och smidig – med tids- och kostnadsplaner som håller hela vägen.

VILLA SMÅHUS PRODUKTION– Vår ledstjärna är att leverera en hemkänsla med en optimal lösning till dig som vill bygga hus utifrån ditt unika husbehov. Att bygga hus och villa är att förverkliga en livsdröm. Vi bygger lika gärna hus efter dina skisser som arkitektritad. Vi har lärt oss att det bästa vi som byggare kan göra är att ha en nära relation med våra kunder. Med Nicopia Bygg får ni en erfaren byggare som med kunskap och stort engagemang tar er tryggt genom byggprocessen till ert drömhus, vi lämnar inte bara över en nyckelfärdigt hus, vi kan även göra finplanering av ert drömträdgård och utemiljö.

MONTAGEARBETEN – När ni behöver byta ut fastighetens alla fönster, kök eller badrum kan vi hjälpa er med allt från planering och uppmätning till installation.

TAK & FASAD – Vi utför de flesta typer av tak- och fasadbyten eller renoveringar och är gärna med från början och föreslår de material vi vet håller bäst i det långa loppet med hänsyn till er budget.


Service


Vi erbjuder kvalitativa lösningar inom bygg och fastighetsutveckling. Vi kännetecknas av effektivitet genom modernt ledarskap och god kommunikation i alla led. Vi skapar därmed kundvärde genom att fokusera på mer än bara tekniken. Vi bygger nytt, renoverar både i form av rena utförandeentreprenader och totalentreprenadsformer.

En stor andel av våra byggprojekt är kommersiella lokaler som kontor och affärslokaler, nyproduktion av bostadshus och byggservice

Varför välja oss?


Projekt i tid

Vårt team vill sköta hela projektet och inom bestämd budget

Alltid tillgänglig

Vi är här för dig när du behöver oss, kontakta oss för en konsultaion eller om du har några frågor om ditt projekt

Professionellt och ansvarstagande

Du kan alltid lita på att vårt team tar 100 % ansvar över ditt projekt och leverar det du önskar.

Om oss

Nicopia_1 med symbol RGB

Vår breda kompetens och vårt stora utbud av tjänster gör att vi kan erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen.